Bács-Kiskun megyei baleseti összesítő

2018. 10. 17., sze - 08:02
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra közlekedésrendészeti eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 6 könnyű sérüléssel járó, valamint 7 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

 

 

Egy 38 éves lajosmizsei férfi egy Renault Megane típusú személygépkocsival közlekedett 2018. október 16-án 6 óra 40 perckor Kecskemét-Méntelek lakott területén kívül, egy név és szám nélküli földes úton. Haladása során egy fény- és félsorompóval nem biztosított - azonban „Vasúti átjáró kezdete” jelzőtáblával ellátott - vasúti átjárót nem kellő óvatossággal közelítette meg, és nem biztosított elsőbbséget egy motorvonatnak, emiatt összeütköztek. A baleset során a 38 éves férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A vonaton senki sem sérült meg.

 

 

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. október 16-án 15 óra 5 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 22 éves balotaszállási lakost. A férfi Kiskunhalas belterületén az általa vezetett személygépkocsival úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy őt a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta.

 

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam