Balesetek az M1-es autópályán, autók az árokban

2021. 08. 02., h - 07:26
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Győr-Moson-Sopron megye útjain a rendőrök az elmúlt 24 órában hét személyi sérüléssel és tizenhárom anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az M85-ös számú autóúton közlekedett Győr felől Csorna irányába egy 54 éves kapuvári férfi 2021. augusztus 1-én 18 órakor. Haladása során a járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, így autójával a vizes aszfalton megcsúszott, letért a jobb oldali útpadkára, ahol a gépkocsi a vízelvezető árokba csúszott, majd a tetejére borulva állt meg. A balesetben az autóban utasként tartózkodó egy éves kisgyermek megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

3

Az eset körülményeit a Csornai Rendőrkapitányság vizsgálja.

4

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a nyári esős időszakban különös körültekintéssel és türelmesen vezessenek!  Az utazás biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva vesznek részt a közúti közlekedésben.

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőri intézkedés a fővárosban

Az egyik internetes hírportál videóján látható intézkedés nem függ össze az ’56-os megemlékezéssel. A rendőrök azért bilincselték meg férfit, mert előzőleg megütött egy padon ülő másik embert.

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!