Balesetek Győr közelében

2019. 04. 03., sze - 07:48
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérülés történt, illetve anyagi kár is keletkezett.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt a 14-es számú főút, 6+332. kilométerszelvényében, 2019. április 2-án 16 órakor. Egy 53 éves szlovák férfi közlekedett tehergépjárművel Vámosszabadi felől, Győr irányába. Haladása során egy körforgalomba behajtva a jármű rakománya megcsúszott, amelynek következtében a tehergépkocsi felborult. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 82-es számú főút, 69+316. kilométerszelvényében, 2019. április 2-án 11 óra 45 perckor. Egy 51 éves bosznia-hercegovinai férfi közlekedett tehergépkocsival Nyúl felől, Győr irányába. Haladása során az M1-es autópálya, Budapest felé vezető felhajtójára balra kanyarodott, a manőver során azonban nem biztosított elsőbbséget egy szemből érkező autónak, amelynek következtében összeütköztek. A baleset  mindkét sofőr megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

A balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.