Balesetek Győr közelében

2019. 04. 03., sze - 07:48
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérülés történt, illetve anyagi kár is keletkezett.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt a 14-es számú főút, 6+332. kilométerszelvényében, 2019. április 2-án 16 órakor. Egy 53 éves szlovák férfi közlekedett tehergépjárművel Vámosszabadi felől, Győr irányába. Haladása során egy körforgalomba behajtva a jármű rakománya megcsúszott, amelynek következtében a tehergépkocsi felborult. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 82-es számú főút, 69+316. kilométerszelvényében, 2019. április 2-án 11 óra 45 perckor. Egy 51 éves bosznia-hercegovinai férfi közlekedett tehergépkocsival Nyúl felől, Győr irányába. Haladása során az M1-es autópálya, Budapest felé vezető felhajtójára balra kanyarodott, a manőver során azonban nem biztosított elsőbbséget egy szemből érkező autónak, amelynek következtében összeütköztek. A baleset  mindkét sofőr megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

A balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bekerített kerítők

Prostitúciós tevékenységet végeztetett fiatalkorú lányokkal két férfi Pécsett.

 

Rocky megmentése

A szabadnapos Petneházi Kitti őrmester, az V. Kerületi Rendőrkapitányság járőre a 20-as buszról szállt le a Damjanich utcánál január 1-én.

 

A szűrések fontossága

Miután a kutyakölyök túl van a kötelező és ajánlott védőoltásokon, az idő előrehaladtával néhány szűrést is érdemes elvégeztetni.