Balesetek Győrben és Mosonmagyaróváron

2019. 06. 15., szo - 07:34
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A nem megfelelően megválasztott sebesség és az alkoholfogyasztás játszott szerepet a balesetek bekövetkezésénél.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az 10486-os számú út 0+16 kilométerszelvényében 2019. június 14-én 18 óra 27 perckor. Egy 28 éves pápai nő közlekedett személygépkocsival az M19-es úton Győr felől, az M1-es autópálya irányába. Haladása során az autópálya felhajtóra kanyarodott, azonban a manőver során járműve sebességét nem megfelelően választotta meg, amelynek következtében az úttestről lesodródott és az autó a bal oldali árokba borult. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Mosonmagyaróváron, a Kötöttárugyári úton 2019. június 14-én 22 óra 35 perckor. Egy 54 éves helybéli férfi közlekedett személygépkocsival egy telephelyen a kijárat irányába. Haladása során járművével az úttestet elhagyva egy hulladéktároló konténernek ütközött, majd tovább haladva egy második hulladéktárolónak csapódva állt meg. A baleset helyszínén intézkedő rendőrök, a sofőrrel szemben alkoholtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért egészségügyi ellátását követően további mintavétel céljából előállították.

A baleset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Érzékenyítő tréning Dombóváron

Dr. habil Orsós Anna, a Pécsi Tudományegyetem Romológia és Nevelésszociológia Tanszékének vezetője tartott előadást az egyenruhásoknak.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Több nőt is inzultált

A csepeli rendőrök elfogták azt a férfit, aki öt nővel szemben is szeméremsértő módon viselkedett.