Balesetek Vas megyében

2019. 08. 23., p - 09:08
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Megsérült, majd elszaladt a helyszínről. Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő könnyű sérüléssel járó és öt személyi sérülés nélküli, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek a rendőrök.    

 

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. augusztus 22-én, Celldömölkön. Egy kemenesmihályfai lakos személygépkocsival közlekedett a Mikes Kelemen utcában, a Csokonai utca irányából. Haladása során balra szándékozott bekanyarodni egy lakóépület garázsához, de nem biztosított elsőbbséget, a vele szemben, a Gyár utca irányából érkező helyi lakos által vezetett gépkocsinak, ezért összeütköztek. A balesetet követően a gépkocsit vezető celldömölki férfi és egyik utasa a helyszínről elszaladt. A rendőrök a helyi férfit elfogták és megállapították, a gépkocsival úgy közlekedett, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a celldömölki lakosok könnyű sérüléseket szenvedtek. A Celldömölki Rendőrkapitányság bűntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

 

Ugyancsak személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. augusztus 22-én, Bük belterületén. Egy kőszegi lakos kerékpárral közlekedett a Kossuth u. 127. szám alatti áruház parkolójában. Haladása során jobbra kívánt kanyarodni a Kossuth utca felé, azonban nem megfelelően választotta meg kanyarodási ívét és nekisodródott egy szemből érkező tehergépkocsi első kerekének.  A kerékpáros a baleset során – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében a Kőszegi Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

A balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek. Legyenek előzékenyek a közlekedésben részt vevőkkel szemben!

 

… hogy mindenki hazaérjen!

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam