Baleseti összesítő

2017. 07. 23., v - 08:37
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt Vas megyében.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy halálos kimenetelű közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársainknak – az elmúlt 24 órában – további egy anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett.

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, halálos kimenetű közúti közlekedési baleset történt 2017. július 23-án 0 óra 29 perckor a 84-es számú főút 51-es kilométerszelvényénél. Egy sárvári férfi személygépkocsival közlekedett Sümeg felől Sárvár irányába, amikor haladása során elsodort egy, az úton gyalogosan tartózkodó személyt. A 42 éves kissomlyói férfi az ütközés következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint az autó vezetője is megsérült. Az eset körülményeit a Sárvári Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Baleseti összesítő

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek!

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.