Baleseti összesítő

2019. 09. 12., cs - 07:44
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt Vas megye útjain.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra egy, személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés, valamint munkatársaink három, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.    

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. szeptember 11-én, Szombathely belterületén. Egy 37 éves helyi lakos személygépkocsival közlekedett a Teleki Blanka utcában a 11-es Huszár út felé. Haladása során az ,,Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla mellett balra kanyarodva az útkereszteződésbe hajtott, ahol ütközött a neki balról-jobbra közlekedő 28 éves szombathelyi nő által vezetett gépkocsival. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a nő könnyű sérüléseket szenvedett. A Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, kellő odafigyeléssel és szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek közlekedés biztonságáért!

… hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott, a rendőrség büntetőeljárást indított ellene

Szállásadója széfét feszítette fel egy férfi Gyulán. Több mint egymillió forintot és egy aranygyűrűt vett ki belőle. A nyomozók megtalálták az ékszert, illetve a pénz egy részét és visszaadták a tulajdonosnak.