Baleseti összesítő

2020. 02. 29., szo - 08:59
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában Nógrád megye közútjain három személyi sérüléssel végződött közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Személygépkocsival közlekedett egy 81 éves férfi 2020. február 28-án 12 óra 15 perckor a 23-as számú főúton Nemti irányából Kisterenye felé, amikor egy kanyarban a vizes úttesten a járművel megcsúszott és egy járdaszigetnek ütközött, majd felborult. A gépkocsi vezetője a baleset következtében megsérült.

Balassagyarmaton, a Honti úton haladt 21 óra 40 perckor egy 30 éves nő az általa vezetett járművel, amikor egy kereszteződésben, egy másik személygépkocsival összeütközött, majd az egyik gépkocsi villanyoszlopnak, míg a másik egy kerítésnek ütközve állt meg. Négyen sérültek meg a baleset következtében.

Egy 17 éves fiú haladt gépjárművel 21 óra 55 perc körül Pásztó belterületén, amikor egy lejtős útszakaszon, a kanyarban elvesztette a kocsi irányítása felett az uralmat, és a vízelvezető árokban egy beton áteresznek ütközött, majd felborult. A balesetben a sofőr és két utasa megsérült.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy az eső, havas eső és az utakra lefagyott csapadék jelentősen befolyásolhatja a biztonságos közlekedést. Az ilyen időjárás fokozott óvatosságot és figyelmet kíván a gépjárművezetőktől, ezért kérjük, hogy kellő követési távolságot tartsanak, számítsanak a megnőtt fékútra, a megváltozott manőverezési képességre, a gumiabroncsok csökkent tapadására! Olyan járművekkel, amelyekre téli gumi nincs felszerelve, lehetőleg ne induljanak el!

 

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.