Baleseti összesítő Győr-Moson-Sopron megyéből

2021. 09. 03., p - 07:52
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök az elmúlt 24 órában tizenkettő anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek megyénk útjain.

Nyúlon, a Széchenyi István utcában lévő benzinkút parkolójában várakozott egy 53 éves győri férfi kamionjával 2021. szeptember 2-án 8 órakor. A járműszerelvénnyel történő elindulásakor nem vette észre az úton mellette elhaladni szándékozó személygépkocsit, és a tehergépkocsival nekiütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban mindkét jármű megrongálódott.

2

Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

3

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy figyelmesebben, türelmesebben, a szabályokat betartva vesznek részt a közúti közlekedésben.

…hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőri intézkedés a fővárosban

Az egyik internetes hírportál videóján látható intézkedés nem függ össze az ’56-os megemlékezéssel. A rendőrök azért bilincselték meg férfit, mert előzőleg megütött egy padon ülő másik embert.

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.