Baleseti összesítő Győr-Moson-Sopron megyéből

2020. 03. 30., h - 07:39
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök egy halálos kimenetelű és egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a Sopron és Győr közötti vasútvonal 551-552. vasúti szelvényében, Petőháza térségében, 2020. március 30-án 0 óra 30 perckor. Egy földúton haladó rendszám nélküli személygépkocsi – eddig tisztázatlan körülmények között – a fényjelző készülékkel biztosított vasúti átjáróba hajtott, a Győr felől, Sopron irányába haladó tehervonat elé. Az autót vezető 49 éves zalaegerszegi férfi az ütközés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset következtében a vasúti személyforgalomba fennakadás nem volt.

A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Győr-Ménfőcsanakon, a Győzelem utca és a Horgas utca kereszteződésében 2020. március 29-én 12 óra 55 perckor. Egy 33 éves győrújbaráti nő közlekedett személygépkocsival a Horgas utcában, a Hegyalja út felől, a Szikvízutca irányába. Haladása során a Horgas utca és a Győzelem utca kereszteződésében nem biztosított elsőbbséget a Győzelem utcán, a Győri út felé közlekedő kerékpározó nőnek és elütötte. A baleset során a biciklis az úttestre zuhant és megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bolgár kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamion alvázára kapaszkodott fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.