Baleseti összesítő Komárom-Esztergom megyében

2017. 08. 12., szo - 06:48
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A legjobb prevenció minden esetben a közlekedési szabályok betartása.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléses és kilenc anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Egy 51 éves férfi 2017. augusztus 11-én 15 óra körül Esztergom, Mátyás király úton egy áruház parkolójában az általa vezetett Skoda típusú gépjárművel hátramenetet hajtott végre. A manőver során nekiütközött a mellette parkoló Seat gépkocsinak. A baleset során anyagi kár keletkezett.

Szintén anyagi káros közlekedési baleset történt 2017. augusztus 11-én 20 óra 30 perc körül az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 48-as kilométerszelvényben. Egy 37 éves férfi közlekedett Volkswagen gépkocsijával, azonban nem tartott megfelelő követési távolságot az előtti forgalmi okból lassító Ford gépjármű mögött és a hátuljának ütközött.

Ne feledjék: a balesetek megelőzhetők! A legjobb prevenció minden esetben a közlekedési szabályok betartása.

Balesetmentes közlekedést kíván a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság!

kép1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyolc szír határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Mórahalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Kiszombor közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.