Baleseti összesítő Nógrád megyéből

2020. 01. 23., cs - 08:34
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napon három személy sérült meg közúti közlekedési balesetben.

Egy 35 éves nő közlekedett személygépkocsival 2020. január 22-én a délelőtti órákban Patak irányából Érsekvadkert felé, amikor az úttesten járművével megcsúszott és egy út menti fának ütközött. A balesetben a gépjármű vezetője megsérült.

Salgótarján belterületén, a Salgó úton közlekedett személygépjárművel egy 22 éves nő a délutáni órákban, amikor egy balra ívelő kanyarban a járművel a nedves úttesten megcsúszott, az út menti árokba hajtott, majd onnan visszacsapódott az úttestre. A balesetben a 22 éves nő megsérült.

Az elmúlt 24 órában további egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a megye útjai csúszósak, illetve helyenként hóval, vagy jéggel fedettek, ezért a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek!

Fontos, hogy csökkentsék haladási sebességüket, növeljék a követési távolságot, a gyalogosokra fokozottan figyeljenek és tartsanak nagyobb oldaltávolságot a kétkerekű járművek melletti elhaladás során!

 

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hét határsértőt fogtak el a rendőrök Battonya közelében

A hét külföldi közül ketten szomáliai, öten pedig iraki állampolgárnak mondták magukat. Személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért a rendőrök előállítják őket.