Baleseti összesítő Vas megyéből

2020. 02. 17., h - 07:50
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy, súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Munkatársaink további egy, anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél is helyszíneltek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. február 16-án, Győrvár belterületén. Egy helyi lakos kerékpárral közlekedett az Új Élet utcában, amikor haladása során az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére behajtott a Balogh Ádám utca kereszteződésébe, ahol összeütközött egy ott közlekedő gépkocsival. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a kerékpáros súlyos sérüléseket szenvedett. Munkatársaink a helyszíni intézkedés során a biciklissel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért további mintavétel céljából előállították. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Vasvári Rendőrkapitányság.

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek közlekedés biztonságáért!

… hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.