Baleseti összesítő Vas megyéből

2021. 08. 02., h - 08:09
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt az utakon.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink öt, anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél is helyszíneltek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2021. augusztus 1-jén, Szergény közelében. Egy celldömölki lakos személygépkocsival közlekedett a 8411-es számú úton Szergény felől Kemenesmagasi irányába. Haladása során az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott az útkereszteződésbe, ahol a vele szemben közlekedő gépkocsi azért, hogy az ütközést elkerülje áttért a bal oldali forgalmi sávba és összeütközött egy ott közlekedő személyautóval. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben az egyik gépkocsi utasa könnyebben megsérült. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Celldömölki Rendőrkapitányság.

Ne feledjék, az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért a közlekedés résztvevői tehetnek a legtöbbet azzal, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekednek!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam