Bántotta az ápolókat

2017. 10. 15., v - 08:09
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslat egy 19 éves nagykanizsai férfi ellen.

A gyanúsított 2017. július 9-én 16 óra körül Nagykanizsán, a - rosszulléte miatt - segítségére siető Országos Mentőszolgálat munkatársaira támadt. A mentőápolót mellkason, míg a sofőrt orron ütötte, aminek következtében mindkét férfi könnyű sérülést szenvedett. Ezt megelőzően pedig megütött még egy férfit az épület folyosóján, aki szintén könnyebben sérült.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 19 éves férfival szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Nagykanizsai Járási Ügyészségre.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Útjukba álltak

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 39 éves belga sofőr ellen, aki 21 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Visszakapta ellopott akkumlátorát

A szemfüles szomszédasszony felírta annak a furgonnak a rendszámát, amivel a tolvajok közlekedtek Telkibányán. A nyomozók három férfit hallgattak ki gyanúsítottként a lopással összefüggésben.

 

Szekszárdi diadal

A Heves megyei csapat nyerte a X. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt.