Bántotta az ápolókat

2017. 10. 15., v - 08:09
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslat egy 19 éves nagykanizsai férfi ellen.

A gyanúsított 2017. július 9-én 16 óra körül Nagykanizsán, a - rosszulléte miatt - segítségére siető Országos Mentőszolgálat munkatársaira támadt. A mentőápolót mellkason, míg a sofőrt orron ütötte, aminek következtében mindkét férfi könnyű sérülést szenvedett. Ezt megelőzően pedig megütött még egy férfit az épület folyosóján, aki szintén könnyebben sérült.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 19 éves férfival szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Nagykanizsai Járási Ügyészségre.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Virág mellé a megelőzés tanácsai

A rendőrök nemcsak a temetőkben és környékén segítik, támogatják a megemlékezés biztonságát, hanem Miskolcon a virágárusok bűnmegelőzést szolgáló szórólapot adnak a csokrok mellé.

 

Biztonságban a megemlékezés napjaiban

Mindenszentek és halottak napja alkalmából a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös sajtótájékoztatót tartott a Szolnoki Római Katolikus Temetőnél.