Békés megye útjain történt

2018. 09. 22., szo - 07:10
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Békéscsabán és Orosházán balesetnél helyszíneltek, Kétegyházán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2018. szeptember 21-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, az Andrássy úti kerékpárúton, 13 óra 45 perc körül összeütközött két kerékpáros. A mentők az egyik kerékpárost, akinél felmerült az ittasság gyanúja, könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Két órával később, Orosházán a Dózsa György utca és a Kelet utca kereszteződésében egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget és nekiütközött egy kerékpáros nőnek. A balesetben a nő súlyos sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. szeptember 21-én, 22 óra 30 perc körül Kétegyházán, a Széchenyi utca és a Bocskai utca kereszteződésében. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A férfit a rendőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök büntető feljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértés miatt is indul eljárás vele szemben, mert vezetői engedélye nincs.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértőket tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.