Békés megye útjain történt

2018. 11. 01., cs - 08:32
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Gádoroson, Szarvason és Békéscsabán is személyi sérüléssel járó balesetnél helyszíneltek a rendőrök.

Békés megyében, 2018. október 31-én három személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gádoroson, az Iskola utcában, 7 óra körül egy tehergépkocsi vezetője megállt az úton, mert elmondása szerint tájékozódni akart. Ekkor a mögötte közlekedő kerékpáros férfi leszállt a bicikliről és jobbról ki akarta kerülni a járművet. Mikor a teherautó elé ért ismét fel akart szállni a kerékpárra, de a teherautó vezetője elindult és elsodorta a férfit, aki súlyosan megsérült.

Szarvason, a Jókai Mór utcában, 7 óra 15 perc körül történt baleset. Egy személyautó vezetője figyelmetlenül hajtott ki az egyik parkolóból és összeütközött, egy neki balról érkező személygépkocsival. Az ütközés következtében mindkét személyautó vezetője könnyebben megsérült.

Békéscsabán, a Dobozi út mellett kiépített kerékpárúton, 17 óra 50 perckor összeütközött egy kerékpárral közlekedő férfi és egy kerékpáros gyermek. A férfi elesett és könnyű sérülést szenvedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

A járda nem a kerékpárosoké!

A múlt héten végrehajtott ellenőrzés tapasztalatai azt mutatják, hogy Kaposváron a kerékpárral közlekedők közül sokan nincsenek tisztában a rájuk vonatkozó alapvető közlekedési szabályokkal, illetőleg azokat szándékosan hágják át.

 

Gyászhír

Életének 73. évében elhunyt Kopasz Árpád nyugállományú rendőr dandártábornok.

 

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfiak őrizetben

A békéscsabai rendőrök Békésen elfogtak két férfit, miután egyikük egy szatyorban közel fél kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket adott át a másiknak. Órákkal később a békési rendőrök egy harmadik férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint vásárolt a párostól, majd az anyagot továbbértékesítette.