Békés megye útjain történt

2018. 12. 05., sze - 09:00
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset Békéscsabán, Mezőberényben, Szarvason és Békésen.

Békés megyében, 2018. december 4-én öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Kossuth tér és a Széchenyi utca kereszteződésében, 5 óra után néhány perccel egy személygépkocsi elütött egy kerékpáros nőt, aki elesett és súlyos sérülést szenvedett. Ezután 11 óra 30 perc körül, szintén Békéscsabán, a Szabó Dezső utca és az Illésházy utca kereszteződésében összeütközött két személyautó. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült. Mezőberényben, 16 óra körül egy kerékpáros férfi elesett. A mentők a férfit súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. Szarvas külterületén, 17 óra 45 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött az előtte haladó másik autónak. Az előbbi jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Negyed órával később Békésen, a Széchenyi tér és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében két személyautó ütközött össze. A balesetben az egyik jármű két utasa sérült meg könnyebben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életet mentettek

A tűzből kísérték ki azt a helyi férfit a simontornyai rendőrök, aki motorját akarta kitolni az égő ház teraszáról.

 

Azonosították a rendőrök

Először nem tulajdonított jelentőséget a szerinte mindennapos szituációnak, később szánta-bánta a közúti veszélyeztetést.

 

Marokkói migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.