Békés megye útjain történt

2018. 12. 05., sze - 09:00
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset Békéscsabán, Mezőberényben, Szarvason és Békésen.

Békés megyében, 2018. december 4-én öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Kossuth tér és a Széchenyi utca kereszteződésében, 5 óra után néhány perccel egy személygépkocsi elütött egy kerékpáros nőt, aki elesett és súlyos sérülést szenvedett. Ezután 11 óra 30 perc körül, szintén Békéscsabán, a Szabó Dezső utca és az Illésházy utca kereszteződésében összeütközött két személyautó. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült. Mezőberényben, 16 óra körül egy kerékpáros férfi elesett. A mentők a férfit súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. Szarvas külterületén, 17 óra 45 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött az előtte haladó másik autónak. Az előbbi jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Negyed órával később Békésen, a Széchenyi tér és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében két személyautó ütközött össze. A balesetben az egyik jármű két utasa sérült meg könnyebben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a nyaklánckitépő

A kispesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy héten belül két alkalommal nyakláncot, két alkalommal pedig fülbevalót tépett ki a sértettek nyakából, illetve füléből.

 

Lelőtte szomszédja kutyáját

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lelőtt egy kutyát, majd egy zsákba tette a tetemet és egy bokor alá rejtette Garé határában.

 

Befejezett ügy

A tilos jelzés ellenére, a sínekre hajtott egy 59 éves férfi a járművével. A tatabányai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.