Békés megye útjain történt

2019. 06. 16., v - 08:54
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset Békéscsaba és Békés külterületén, ittas járművezetés gyanúja Gyulán és Békésszentandráson.

Békés megyében 2019. június 15-én két személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsaba külterületén, a 44-es számú főúton 5 óra 20 perc körül egy személyautó egy egyenes útszakaszon áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és az árokba hajtott. Az autót vezető férfi megsérült, sérülése nem súlyos.

Békés külterületén 6 óra 20 perc körül egy személyautó vezetője Tarhos felé tartott, amikor nekiütközött az előtte haladó lovas kocsi hátsó részének. Az ütközéstől a bakon ülő férfi leesett és súlyosan megsérült.

Gyulán, a Bástya utca és a Malom utca kereszteződésében 2019. június 15-én 18 óra körül egy személygépkocsi árokba hajtott. Az autót vezető férfi nem sérült meg, de a helyszíni alkoholszondás ellenőrzés pozitív értéket mutatott nála.  A férfit előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre, majd büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. június 15-én 8 óra 30 perckor egy személygépkocsi vezetőjét ellenőrizték Békésszentandráson, a Széchenyi utcában. A férfinál a helyszíni légalkoholmérés ittasságot jelzett, ezért előállították a rendőrkapitányságra, ahol a további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyalog és kamionban megbújva próbálkoztak

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenhárom migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset a 3-as számú főúton

A 3-as számú főúton Arnót térségében a 191. kilométerszelvényben Miskolc irányába történt baleset miatt a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.

 

Elvitte a spórolt pénzt

Lopás miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 46 éves nemesszalóki nő ellen, aki több mint másfél millió forintot lopott el ismerősétől.