Békés megye útjain történt

2019. 06. 20., cs - 08:07
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset Békéscsabán, Sarkadon és Békésen.

Békés megyében, 2019. június 19-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsaba külterületén, 7 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget és összeütközött egy másik autóval. A balesetben hárman könnyű, míg az egyik jármű utasa súlyos sérülést szenvedett. Sarkadon, a Vásár téren, 10 óra 30 perc körül egy háromkerekű elektromos kerékpárral közlekedő férfi hátulról nekiütközött egy kerékpáros nőnek, aki elesett és könnyebben megsérült. Negyed órával később, Békésen, a Szarvasi utcában összeütközött két kerékpáros. A mentők az egyik biciklist súlyos sérüléssel vitték kórházba.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.