Békés megye útjain történt

2019. 08. 02., p - 08:42
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleseteknél helyszíneltek és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében, 2019. augusztus 1-jén két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Battonya külterületén, 7 óra után néhány perccel őzzel ütközött egy személygépkocsi, majd letért az útról és nekicsapódott egy fának. A mentők a jármű vezetőjét súlyos sérüléssel vitték kórházba. Békésen, a Táncsics Mihály utca és a Lengyel Lajos utca kereszteződésében, 11 óra körül egy motorkerékpárral közlekedő férfi a baleset elkerülése érdekében fékezett. A motoros a fékezés után elesett és súlyosan megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. augusztus 1-jén 20 óra előtt néhány perccel Békéscsabán, a Mokry utcában. Egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinál az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A jármű vezetőjét a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a békéscsabai férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.