Békés megye útjain történt

2019. 10. 18., p - 08:43
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Balesetek Gyomaendrőd, Mezőkovácsháza és Békéscsaba külterületén.

Békés megyében, 2019. október 17-én négy személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyomaendrőd külterületén, 5 óra 45 perc körül letért az útról, oszlopnak ütközött és könnyebben megsérült egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi. Mezőkovácsháza külterületén, egy vasúti átjáróban, 10 óra után néhány perccel vonattal ütközött egy személygépkocsi. Az autó vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Békéscsaba külterületén, 15 óra 45 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben négyen könnyebben megsérültek. Szintén Békéscsaba külterületén, egy aluljáróban, 17 óra 30 perc körül egy kerékpáros nekihajtott az aluljáró oldalának. A férfit a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.