Békés megye útjain történt

2019. 10. 29., k - 08:40
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Kerékpáros sérült meg Orosházán és Békéscsabán is.

Békés megyében, 2019. október 28-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Orosházán, a Táncsics Mihály utca és a Mikszáth Kálmán utca kereszteződésében, 5 óra 15 perc körül egy autós balra kanyarodás közben nem biztosított elsőbbséget és nekiütközött egy kerékpárral közlekedő nőnek. A balesetben a biciklis könnyű sérülést szenvedett. Három órával később, Békéscsabán, a Lencsési út és a Pipacs köz kereszteződésében egy személygépkocsi szintén nem adott elsőbbséget és elütött egy kerékpáros férfit, aki elesett és súlyosan megsérült.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két kilométeren belül kétszer is bemérték

A szolnoki rendőrök összehangolt sebességmérést hajtottak végre a 4. számú főút Szolnokot elkerülő szakaszán 2020. szeptember 29-én, amelyben álló helyzetű és menetközben történő sebességmérést kombináltan végeztek.

 

Két határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba két külföldi férfi Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.

 

Újabb határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Táblákat döntött ki

Jobbágyi külterületén ismeretlen tettes döntött ki közúti jelzőtáblákat; kérjük a lakosság segítségét!