Békés megye útjain történt

2020. 05. 03., v - 07:25
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Szeghalmon balesetnél helyszíneltek, Orosházán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Szeghalom külterületén, 2020. május 2-án 16 óra 30 perc körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi letért az útról és árokba borult. A mentők a szeghalmi férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Orosházán, a Móricz Zsigmond utcában, 2020. május 2-án 8 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nekitolatott egy parkoló autónak. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél felmerült az ittasság gyanúja. A rendőrjárőrök ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték az orosházi férfit, aki ellen büntetőfeljelentést tettek és elvették a jogosítványát.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bolgár kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamion alvázára kapaszkodott fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Loptak, a rendőrök elfogták őket

Két tizenéves fiatal vitt el több dolgot egy lakóházból Szeghalmon. A rendőrök a lopott tárgyak nagy részét lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak.