Békés megye útjain történt

2020. 05. 23., szo - 07:31
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset Békéscsabán, Orosházán és Füzesgyarmaton.

Békés megyében, 2020. május 22-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Szarvasi út és a Kazinczy utca kereszteződésében, 6 óra előtt néhány perccel összeütközött két személyautó. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. Orosházán, a Középlaki utcában, 10 óra körül nekihajtott egy lovas kocsinak egy kerékpáros nő. A mentők a nőt, akinél felmerült az ittasság gyanúja, súlyos sérüléssel vitték kórházba. Füzesgyarmaton, a Klapka utcában, 23 óra körül egy személygépkocsi letért az útról és nekiütközött egy oszlopnak. Az autó utasa súlyosan megsérült. A járművet vezető férfi a gyanú szerint ittasan közlekedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálát várták és közben meglopták

A belvárosi nyomozók elfogták azt a házaspárt, akik miközben rokonuk kórházban volt, magukhoz vették az idős asszony bankkártyáját, és arról több mint négymillió forintot költöttek.

 

Három szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.