Békés megye útjain történt

2021. 09. 27., h - 08:54
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Csanádapácán és Tótkomlóson.

Békés megyében 2021. szeptember 26-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Csanádapácán, a Szent Gellért utcában 7 óra 45 perc körül egy személyautó közlekedő férfi hátulról nekiütközött egy kerékpáros nőnek, aki elesett és súlyosan megsérült. Tótkomlóson, a Mezőhegyesi úton 15 óra 30 perc körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpárját toló nőt. Az autó vezetője, akinél felmerült az ittasság gyanúja, továbbhajtott, majd egy árokba csúszott. A balesetben a gyalogos nő könnyű sérülést szenvedett. Mindkét baleset okát és körülményeit az Orosházi Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.