Békés megye útjain történt

2021. 10. 13., sze - 09:00
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérüléssel járó balesetnél helyszíneltek és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Köröstarcsán, a Széchenyi utca és a Tavasz utca kereszteződésében 2021. október 12-én 6 óra 30 perc körül egy autóval közlekedő férfi hátulról nekiütközött egy balra kanyarodó tehergépkocsinak. A mentők a teherautó vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. október 12-én 21 óra 30 perc körül Vésztőn, az Arany János utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A 43 éves férfit a rendőrök előállították, majd miután a Szeghalmi Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.