Békés megye útjain történt

2018. 05. 16., sze - 08:39
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Hat baleset, öt könnyű és egy súlyos sérült.

Békés megyében 2018. május 15-én hat személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

A 44-es számú főúton, Kardos külterületén, 2 óra körül egy személygépkocsi letért az útról és árokba borult. A jármű utasa könnyű sérülést szenvedett.

Békésen, az Asztalos utca és a Gyulai utca kereszteződésében, 7 óra 45 perc körül villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi. A vezetője megsérült, de állapota nem súlyos.

Egy órával később Békéscsabán, a Dobozi úti körforgalomnál, tehergépkocsi személygépkocsival ütközött, a személygépkocsi utasa könnyebben megsérült.

Békéscsabán, a Tinódi utca és az Illésházi utca kereszteződésében, 9 óra előtt néhány perccel egy kerékpáros férfi nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak. Összeütköztek és a férfi könnyű sérülést szenvedett.

Sarkadon, a Gyulai úton, 14 óra 20 perckor egy személygépkocsi elütött egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit, aki könnyebben megsérült.

Békéscsabán, a Bartók Béla úton, 16 óra 45 perc körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi hátulról nekiütközött egy személygépkocsinak. A férfit súlyos sérüléssel, csonttöréssel vitték kórházba a mentők.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Áramszünet Röszkén

Áramkimaradás miatt ideiglenesen szünetel a határforgalom-ellenőrzés kedden a Röszke Közúti Határátkelőhelyen.

 

Bűnös szövetség

A Siófoki Rendőrkapitányság munkatársai lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két gyöngyösi, egy atkári és egy mezőszentgyörgyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Ittasan volt részese a balesetnek

A Bonyhádi Rendőrkapitányságon befejezték az ittas járművezetés vétség elkövetése miatt egy 24 éves szekszárdi férfival szemben indított büntetőeljárást.

 

Eperfa alá bújt a szatír

Hiába bújt az eső elől eperfa alá az a fiatalkorú fiú, akit a miskolci rendőrök megalapozottan gyanúsítanak szeméremsértés vétség elkövetésével.

 

Áthajtott a tiloson és jött a vonat

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte abban az ügyben a vizsgálatot, amelyet egy sofőrrel szemben folytatott, aki a tilos jelzés ellenére áthajtott egy vasúti átjárón, megrongálva ezzel mindkét oldalon a sorompókat.

 

Ittasan vezetett

Bíróság elé állítást javasol az Oroszlányi Rendőrkapitányság az 50 éves férfival szemben.

 

Hívatlan vendég

A nagykőrösi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 37 éves helyi nőt.