Békés megye útjain történt

2018. 05. 16., sze - 08:39
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Hat baleset, öt könnyű és egy súlyos sérült.

Békés megyében 2018. május 15-én hat személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

A 44-es számú főúton, Kardos külterületén, 2 óra körül egy személygépkocsi letért az útról és árokba borult. A jármű utasa könnyű sérülést szenvedett.

Békésen, az Asztalos utca és a Gyulai utca kereszteződésében, 7 óra 45 perc körül villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi. A vezetője megsérült, de állapota nem súlyos.

Egy órával később Békéscsabán, a Dobozi úti körforgalomnál, tehergépkocsi személygépkocsival ütközött, a személygépkocsi utasa könnyebben megsérült.

Békéscsabán, a Tinódi utca és az Illésházi utca kereszteződésében, 9 óra előtt néhány perccel egy kerékpáros férfi nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak. Összeütköztek és a férfi könnyű sérülést szenvedett.

Sarkadon, a Gyulai úton, 14 óra 20 perckor egy személygépkocsi elütött egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit, aki könnyebben megsérült.

Békéscsabán, a Bartók Béla úton, 16 óra 45 perc körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi hátulról nekiütközött egy személygépkocsinak. A férfit súlyos sérüléssel, csonttöréssel vitték kórházba a mentők.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Maszkos betörő

A kalocsai rendőrök elfogták a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható 32 éves helyi férfit.

 

Letörte a vasúti sorompó rúdját

A vásárosnaményi rendőrök várják az ismeretlen kerékpárosnak, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről információval rendelkeznek.