Békés megyében történt

2018. 05. 17., cs - 08:38
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset Mezőkovácsházán és Békésszentandráson, rongálás Kevermesen.

Mezőkovácsházán, az Árpád utcában, 2018. május 16-án, 11 óra 30 perc körül összeütközött egy tolató tehergépkocsi és egy szintén tolató személygépkocsi. A balesetben a személygépkocsi vezetője könnyű sérülést szenvedett. 

A 44-es számú főúton, Békésszentandrás külterületén, 13 óra 15 perc körül három személygépkocsi ütközött össze. A háromból két autó vezetője könnyebben megsérült, egy utast pedig súlyos sérüléssel vittek kórházba a mentők.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2018. május 16-án, rongálással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Engedély nélkül ment be volt élettársa házának udvarára, majd az épületbe is be akart jutni. A nő nem engedte be, ezért az 53 éves férfi az ablakokról letépte a redőnyöket. A rendőrkapitányság munkatársai a férfit három napon belül bíróság elé állíthatják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tört-zúzott

Egy közúti jelzőtáblát kitépett a helyéről, egy buszmegálló üvegeit pedig betörte a 23 éves szigethalmi lakos.

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.