Békés megyében történt

2018. 06. 08., p - 08:42
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Három közlekedési baleset, három súlyos sérült.

Békés megyében, 2018. június 7-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, az Erzsébet híd kerékpárútján, 7 óra 55 perckor elesett egy kerékpáros. A férfi a Gyár utca felől a Temető sor irányába tartott és lefelé ment a hídról, amikor elvesztette az egyensúlyát. A mentők kórházba vitték, az orvosi vizsgálat eredménye szerint súlyos, életveszélyes fejsérülést szenvedett.

Baleset Békéscsabán, az Erzsébet hídon 20180607

Gyomaendrőd külterületén, 16 óra 40 perckor egy tehergépkocsi érintőlegesen ütközött egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfival. A motoros férfi nyolc napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett. Orosházán, az Oláh István utcában, 22 óra 10 perckor személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba a mentők.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.