Békés megyében történt

2018. 09. 01., szo - 09:00
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Békéscsabán közlekedési baleset és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök, Szeghalmon pedig körözés miatt történt előállítás.

Békéscsabán, a 44-es számú főút és a 47-es számú főút kereszteződésében 2018. augusztus 31-én, 12 óra körül egy személyautó vezetője balra kanyarodás közben, a jelzőtábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget egy motorkerékpárral közlekedő férfinak és összeütköztek. A balesetben a motoros megsérült, sérülése nem súlyos.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2018. augusztus 31-én, 17 óra 50 perc körül Békéscsabán. Személygépkocsival a Szarvasi úton közlekedett, amikor a rendőrök megállították. Igazoltatáskor az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, majd további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök bevonták a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. augusztus 31-én, 9 óra 15 perc körül Karcagon elfogtak egy férfit. A 31 éves T. Tibor ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki körözést, mert nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd Gyulára a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Közös akció

Rendőrök, polgárőrök, erdészek és halőrök tartottak fokozott ellenőrzést Pápán és környékén.