Békés megyében történt

2018. 10. 23., k - 08:47
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság Békéscsabán, és őrizetbe vétel Békésen.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. október 22-én előállítottak két férfit, akik bántalmazták egyik ismerősüket Békéscsabán, az Andrássy úton. Több alkalommal is nagy erővel arcon ütötték az ittassága miatt nehezen mozgó férfit. Az esetnek többen is szemtanúi voltak. A rendőrség a két férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2018. október 22-én, 18 órakor őrizetbe vettek egy békési férfit. A 22 éves H. János a gyanú szerint a nap folyamán szóváltásba keveredett édesapjával és megfenyegette, hogy megveri. A vita előtt a férfi gyógyszert vett be, amire alkohol is ivott. Zavart állapota miatt családja orvosi segítséget kért, a mentő pedig kórházba vitte a férfit. H. János miután kiengedték, telefonon felhívta az édesapját és megfenyegette, hogy minden családtagját megveri. Ezután hazament és dulakodni kezdett az apjával. A kiérkező rendőrök elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol zaklatás vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a körúton

Egy kapualjban fekvő férfitől vették el a pénzét és a mobiltelefonját Budapesten.

 

Csak egy magánvélemény

Minden szakmaiságot nélkülöznek a nepszava.hu oldalon 2019. június 17-én „Nem létező migránsinvázióra Potemkin-védelem a válasz a határszélen” című cikk állításai.

 

Baleset a 81-es számú főúton

Sárkeresztes térségében két gépjármű ütközött össze, ezért félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

 

Öt perc alatt elfogták

Az őrizet ideje alatt bíróság elé állhat a kifosztással gyanúsított tiszakécskei férfi.