Békés megyében történt

2018. 10. 23., k - 08:47
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság Békéscsabán, és őrizetbe vétel Békésen.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. október 22-én előállítottak két férfit, akik bántalmazták egyik ismerősüket Békéscsabán, az Andrássy úton. Több alkalommal is nagy erővel arcon ütötték az ittassága miatt nehezen mozgó férfit. Az esetnek többen is szemtanúi voltak. A rendőrség a két férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2018. október 22-én, 18 órakor őrizetbe vettek egy békési férfit. A 22 éves H. János a gyanú szerint a nap folyamán szóváltásba keveredett édesapjával és megfenyegette, hogy megveri. A vita előtt a férfi gyógyszert vett be, amire alkohol is ivott. Zavart állapota miatt családja orvosi segítséget kért, a mentő pedig kórházba vitte a férfit. H. János miután kiengedték, telefonon felhívta az édesapját és megfenyegette, hogy minden családtagját megveri. Ezután hazament és dulakodni kezdett az apjával. A kiérkező rendőrök elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol zaklatás vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vaddisznót lopott

Az egyik salgótarjáni vadásztársaság területén ejtette el a vadat az 50 éves férfi.

 

Halálos balesetet okozott

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a gépkocsivezetőnek az ügyében, aki egy építés alatt álló autópálya-szakaszra hajtott fel gépkocsijával Csehországban, majd balesetet okozott, és ennek következtében a mellette utazó férfi életét vesztette.

 

Lopás miatt keressük

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjének azonosításához.