Békés megyében történt

2018. 11. 01., cs - 09:53
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak Orosházán, őrizetbe vétel Sarkadon.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. október 31-én, 12 óra 40 perckor előállítottak egy nőt, aki néhány órával korábban az orosházi kórházban bántalmazott egy ápolónőt. A kórházi dolgozó nem engedte, hogy a nő kórházi iratokat vigyen el, ebből alakult ki a konfliktus. Az ápoló könnyebben megsérült. Az orosházi nő ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult büntetőeljárás.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. október 31-én, 12 óra 40 perckor őrizetbe vettek egy 46 éves sarkadi férfit, aki elment volt élettársa házához, majd a nővel vitatkozni kezdtek. A vita alatt a férfi elővett egy rugós kést és megfenyegette a nőt, hogy bántalmazni fogja. A rendőrök a férfi ellen zaklatás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

A járda nem a kerékpárosoké!

A múlt héten végrehajtott ellenőrzés tapasztalatai azt mutatják, hogy Kaposváron a kerékpárral közlekedők közül sokan nincsenek tisztában a rájuk vonatkozó alapvető közlekedési szabályokkal, illetőleg azokat szándékosan hágják át.

 

Gyászhír

Életének 73. évében elhunyt Kopasz Árpád nyugállományú rendőr dandártábornok.

 

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfiak őrizetben

A békéscsabai rendőrök Békésen elfogtak két férfit, miután egyikük egy szatyorban közel fél kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket adott át a másiknak. Órákkal később a békési rendőrök egy harmadik férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint vásárolt a párostól, majd az anyagot továbbértékesítette.