Békés megyében történt

2018. 12. 17., h - 08:22
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Szarvason ittas járművezetés gyanúja miatt, Békéscsabán körözés alapján intézkedtek, Lőkösházán pedig egy eltűnt lányt találtak meg a rendőrök.

Békés megyében 2018. december 16-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Szarvas külterületén, 2018. december 16-án 4 óra 15 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba csúszott. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A pásztori férfit a rendőrjárőrök előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2018. december 16-án 22 óra 45 perc körül elfogtak egy békéscsabai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 24 éves B. Bálint a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen, 2018. december 17-én 0 óra 30 perc körül belépésre jelentkezett egy cseh lány, akit a cseh hatóságok eltűnés miatt kerestek. A 15 éves fiatalt a rendőrök egy dévaványai gyermekotthonba vitték és értesítették a körözését elrendelő hatóságot.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Körözött BMW Nagylakon

A magyar rendőrök az Egyesült Királyság által körözött gépkocsit foglaltak le Csongrád megyében.

 

Átverte a becsületes megtalálót

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet ismeretlen tettes ellen indítottak lopás vétség elkövetése miatt.

 

Két határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.