Békés megyében történt

2019. 03. 11., h - 08:18
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság és ittas járművezetés gyanúja Békéscsabán.

Békés megyében 2019. március 10-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2019. március 10-én 8 óra 15 perc körül előállítottak egy férfit, mert az egyik békéscsabai italozóban kiabált, szidalmazta a pultost, majd mikor kiküldték elővett egy kést a zsebéből.  A rendőrség a 41 éves férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. március 10-én 22 óra 15 perc körül, Békéscsaba külterületén, a 44-es számú főúton. Egy bolgár állampolgárságú férfi tehergépkocsival és a hozzá kapcsolt pótkocsival közlekedett Békéscsaba felől Kondoros irányába, amikor a rendőrök megállították.  Az alkoholszonda pozitív értéket jelzett nála, ezért a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol a további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam