Békés megyében történt

2019. 04. 26., p - 08:38
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset Békéscsabán, elfogás Körösladányban, Békéscsabán és Gyomaendrődön.

Békés megyében 2019. április 25-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, az Andrássy úton, 10 óra előtt néhány perccel összeütközött két kerékpáros férfi. A mentők az egyik kerékpárost könnyű sérüléssel vitték kórházba.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2019. április 25-én 6 óra 45 perc körül lakásukon elfogtak két körösladányi nőt, akik ellen a Szeghalmi Járásbíróság csalás bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot. Mindkét nőt előállították a rendőrkapitányságra, majd átadták őket a körözésüket elrendelő bírónak. 

Békéscsabán, 2019. április 25-én 14 óra 45 perc körül elfogtak a rendőrök egy békéscsabai férfit.  A 28 éves férfit az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányág hamis magánokirat felhasználása vétség miatt körözte, ezért a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. április 25-én elfogtak egy 18 éves békési férfit, aki ellen a Békési Járásbíróság lopás vétség miatt adott ki elfogatóparancsot. A férfit előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre és őrizetbe vették.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rosszkor rossz helyen

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet két szekszárdi férfi ellen indítottak, akik egy 27 éves kistormási férfit bántalmaztak azért, mert elment előttük az utcán.

 

Pozitív szonda

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett egy férfi Tatabányán.

 

Keressük a rongálót

A keceli rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen beazonosítása érdekében.

 

Ittak és vezettek

A szerencsének köszönhető, hogy nem okozott nagyobb bajt a két ittas járművezető.

 

Épületek felrobbantásával fenyegetőzött

Bosszúból hívta fel a 112 segélyhívó számát és két épület felrobbantásával is fenyegetőzött az a 63 éves férfi, akit az újpesti rendőrök egy hegyvidéki lakásban fogtak el.