Békés megyében történt

2019. 04. 26., p - 08:38
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset Békéscsabán, elfogás Körösladányban, Békéscsabán és Gyomaendrődön.

Békés megyében 2019. április 25-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, az Andrássy úton, 10 óra előtt néhány perccel összeütközött két kerékpáros férfi. A mentők az egyik kerékpárost könnyű sérüléssel vitték kórházba.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2019. április 25-én 6 óra 45 perc körül lakásukon elfogtak két körösladányi nőt, akik ellen a Szeghalmi Járásbíróság csalás bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot. Mindkét nőt előállították a rendőrkapitányságra, majd átadták őket a körözésüket elrendelő bírónak. 

Békéscsabán, 2019. április 25-én 14 óra 45 perc körül elfogtak a rendőrök egy békéscsabai férfit.  A 28 éves férfit az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányág hamis magánokirat felhasználása vétség miatt körözte, ezért a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. április 25-én elfogtak egy 18 éves békési férfit, aki ellen a Békési Járásbíróság lopás vétség miatt adott ki elfogatóparancsot. A férfit előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre és őrizetbe vették.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendhagyó rendőri ellenőrzés Szekszárdon

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedési szakemberei Pünkösdkor kerékpáros bukósisakkal és egyéb láthatósági eszközökkel ajándékozták meg a kétkerekűek vezetőit a megyeszékhelyen.

 

Nyolc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.