Békés megyében történt

2019. 04. 26., p - 08:38
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset Békéscsabán, elfogás Körösladányban, Békéscsabán és Gyomaendrődön.

Békés megyében 2019. április 25-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, az Andrássy úton, 10 óra előtt néhány perccel összeütközött két kerékpáros férfi. A mentők az egyik kerékpárost könnyű sérüléssel vitték kórházba.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2019. április 25-én 6 óra 45 perc körül lakásukon elfogtak két körösladányi nőt, akik ellen a Szeghalmi Járásbíróság csalás bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot. Mindkét nőt előállították a rendőrkapitányságra, majd átadták őket a körözésüket elrendelő bírónak. 

Békéscsabán, 2019. április 25-én 14 óra 45 perc körül elfogtak a rendőrök egy békéscsabai férfit.  A 28 éves férfit az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányág hamis magánokirat felhasználása vétség miatt körözte, ezért a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. április 25-én elfogtak egy 18 éves békési férfit, aki ellen a Békési Járásbíróság lopás vétség miatt adott ki elfogatóparancsot. A férfit előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre és őrizetbe vették.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egyedül és csapatban

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban több lopást és betörést követett el Szolnokon.

 

Keressük Budai Helénát

A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 15 éves lány eltűnése kapcsán.

 

Körözték

A monori rendőrök elfogtak egy 25 éves férfit, aki ellen öt elfogatóparancs volt érvényben.

 

Családi házba tört be

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül beazonosították és előállították a fiatalkorút.

 

Karja bánta

A Bonyhádi Rendőrkapitányság súlyos egészségromlást eredményező közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 38 éves férfival szemben.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.