Békés megyében történt

2019. 05. 11., szo - 08:28
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérüléssel járó baleset és lőszerrel visszaélés Orosházán, egyedi azonosító jellel visszaélés Békéscsabán.

Orosházán, a Rákóczi úton 2019. május 10-én, 15 óra 30 perc körül egy személygépkocsi tolatás közben összeütközött egy tehergépkocsival. Az autó az ütközés erejétől megpördült, és másik két parkoló autónak csapódott. A balesetben a személygépkocsi vezetője súlyosan megsérült.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2019. május 10-én 16 óra körül, Békéscsabán, a Szabó Dezső utcában ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az igazoltatás során kiderült, hogy a kocsira egy másik járműre kiadott rendszámot szereltek fel. Az autót vezető férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette miatt indult eljárás.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei egy hatósági ellenőrzés során golyós és sörétes lőfegyverhez való lőszereket találtak egy 77 éves orosházi férfi házában. Sz. Lajos ugyan szabályos körülmények között tartotta a lőszereket, de nem rendelkezett azok tartására vonatkozó érvényes engedéllyel. A rendőrség lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntette miatt büntetőeljárást indított ellene.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.