Békés megyében történt

2019. 05. 11., szo - 08:28
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérüléssel járó baleset és lőszerrel visszaélés Orosházán, egyedi azonosító jellel visszaélés Békéscsabán.

Orosházán, a Rákóczi úton 2019. május 10-én, 15 óra 30 perc körül egy személygépkocsi tolatás közben összeütközött egy tehergépkocsival. Az autó az ütközés erejétől megpördült, és másik két parkoló autónak csapódott. A balesetben a személygépkocsi vezetője súlyosan megsérült.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2019. május 10-én 16 óra körül, Békéscsabán, a Szabó Dezső utcában ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az igazoltatás során kiderült, hogy a kocsira egy másik járműre kiadott rendszámot szereltek fel. Az autót vezető férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette miatt indult eljárás.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei egy hatósági ellenőrzés során golyós és sörétes lőfegyverhez való lőszereket találtak egy 77 éves orosházi férfi házában. Sz. Lajos ugyan szabályos körülmények között tartotta a lőszereket, de nem rendelkezett azok tartására vonatkozó érvényes engedéllyel. A rendőrség lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntette miatt büntetőeljárást indított ellene.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életet mentettek

A tűzből kísérték ki azt a helyi férfit a simontornyai rendőrök, aki motorját akarta kitolni az égő ház teraszáról.

 

Azonosították a rendőrök

Először nem tulajdonított jelentőséget a szerinte mindennapos szituációnak, később szánta-bánta a közúti veszélyeztetést.

 

Marokkói migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.