Békés megyében történt

2019. 06. 07., p - 09:16
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak Mezőberényben, ittas és bódult személygépkocsi-vezető előállítása Békéscsabán.

Mezőberényben, egy italmérő előtt, 2019. június 6-án 15 óra 45 perc körül egy ittas, sérült férfi megrúgta és megütötte a segítségére siető mentőápolót. Az ápoló könnyű sérülést szenvedett. A férfi ellen a Békési Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Békéscsabán, a Borjúrét utcán, 2019. június 7-én 0 óra 15 perc körül egy tolató személygépkocsi letért az útról és nekiütközött egy villanyoszlop beton részének. Az autót egy 20 éves férfi vezette, aki nem sérült meg és az ütközés után elhajtott a helyszínről. A rendőrök előállították, az alkoholszonda ittasságot jelzett nála és a gyorsteszt is kábítószer-fogyasztást mutatott. A férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.