Békés megyében történt

2019. 06. 07., p - 09:16
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak Mezőberényben, ittas és bódult személygépkocsi-vezető előállítása Békéscsabán.

Mezőberényben, egy italmérő előtt, 2019. június 6-án 15 óra 45 perc körül egy ittas, sérült férfi megrúgta és megütötte a segítségére siető mentőápolót. Az ápoló könnyű sérülést szenvedett. A férfi ellen a Békési Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Békéscsabán, a Borjúrét utcán, 2019. június 7-én 0 óra 15 perc körül egy tolató személygépkocsi letért az útról és nekiütközött egy villanyoszlop beton részének. Az autót egy 20 éves férfi vezette, aki nem sérült meg és az ütközés után elhajtott a helyszínről. A rendőrök előállították, az alkoholszonda ittasságot jelzett nála és a gyorsteszt is kábítószer-fogyasztást mutatott. A férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott, a rendőrség büntetőeljárást indított ellene

Szállásadója széfét feszítette fel egy férfi Gyulán. Több mint egymillió forintot és egy aranygyűrűt vett ki belőle. A nyomozók megtalálták az ékszert, illetve a pénz egy részét és visszaadták a tulajdonosnak.