Békés megyében történt

2019. 10. 22., k - 08:50
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset, ittas járművezetés és testi sértés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Békéscsabán, a Bánát utca és a Kölcsey utca kereszteződésében, 2019. október 21-én 13 óra után néhány perccel egy kerékpáros férfi nem adott elsőbbséget és összeütközött egy kisteherautóval. A mentők a biciklist, akinél felmerült az ittasság gyanúja, súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. október 21-én 22 óra körül, Békéscsabán, a Gyulai úton. Személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. Ezért a rendőrjárőrök az autóst előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is igazolta az ittasság gyanúját. A rendőrök a békéscsabai férfi ellen büntetőfeljelentést tettek és elvették a jogosítványát.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság 2019. október 21-én őrizetbe vett egy balmazújvárosi nőt. A gyanú szerint a 33 éves nő Bucsán egy családi vita közben késsel megvágta rokonát. A férfi könnyű sérülést szenvedett, a nő ellen súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy előzés miatt ütötte el

Közúti veszélyeztetés miatt indult büntetőeljárás egy 35 éves királyszentistváni férfi ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.