Békés megyében történt

2020. 01. 26., v - 08:57
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedési baleset Csanádapácán és Szarvason, elfogás Békéscsabán, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Dévaványán.

Békés megyében, 2020. január 25-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Szarvas külterületén, 13 óra 45 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és felborult. A mentők a jármű vezetőjét és utasát könnyű sérüléssel vitték kórházba. Csanádapáca külterületén, 21 óra 15 perc körül szintén egy személyautó lehajtott az úttestről, fának ütközött és felborult. A balesetben a jármű vezetője, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyebben megsérült. Mindkét baleset okát és körülményeit az illetékes rendőrkapitányság vizsgálja.

Békéscsabán, 2020. január 26-án elfogtak a rendőrjárőrök egy békési férfit, aki ellen lopás miatt a Karcagi Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. Az 50 éves férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. január 25-én 3 óra 15 perc körül Dévaványán, a Zrínyi Miklós utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A dévaványai nőt a rendőrök előállították, majd miután a rendőrkapitányságon végzett mérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.