Békés megyében történt

2020. 05. 04., h - 09:02
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Körözés alapján történt elfogás és zaklatás Békéscsabán, rongálás Orosházán.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2020. május 3-án 12 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Kígyósi úton elfogtak egy férfit, akinek a Tatabányai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja zaklatás miatt elrendelte a körözését. A 25 éves esztergomi férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését, ezért a rendőrség őrizetbe vette.

Volt munkaadóit zaklatta egy férfi Békéscsabán. Az 53 éves férfi 2020. május 3-án délután jelent meg annál a tanyánál, ahol korábban dolgozott, majd miután elküldték, este is visszament és átmászott a kerítésen. Többször történt már ilyen, a volt alkalmazott rendszeresen bement ittasan a tanyába. A rendőrök a férfi ellen büntetőfeljelentést tettek.

Megrongálta volt élettársa autóját egy férfi 2020. május 3-án dél körül Orosházán. Az autó a nő háza előtt állt, és több mint 100 ezer forint kár keletkezett benne. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 42 éves férfi ellen rongálás miatt büntetőeljárást indított.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szentesnél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Jutalom a kollégáknak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített három balatonalmádi rendőrt a gépkocsifeltörők felderítésében és elfogásában végzett munkájáért.

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.