Békés megyében történt

2020. 05. 20., sze - 08:35
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Ittas járművezetés gyanúja Csorváson, őrizetbe vétel Szeghalmon.

Békés megyében, 2020. május 19-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. május 19-én 15 óra körül Csorváson, a Rákóczi utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A csorvási férfit a rendőrök előállították, majd miután az újabb légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság 2020. május 19-én őrizetbe vett egy szeghalmi nőt, miután a rendőrök olyan anyagot találtak nála, ami a gyanú szerint új pszichoaktív anyagnak minősül. A nyomozás eddigi adatai szerint a 43 éves nő terjesztette is a tiltott szert.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bolgár kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamion alvázára kapaszkodott fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.