Békés megyében történt

2020. 05. 27., sze - 08:59
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán, lopás Körösladányban és garázdaság Sarkadon.

Békés megyében, 2020. május 26-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. május 26-án 18 óra körül, Békéscsaba Gerla városrészében, a Magvető utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A férfi nem tartotta magánál a vezetői engedélyét, a nyilvántartásból pedig kiderült, hogy az okmány orvosi érvényességi ideje lejárt. A szabálysértés miatt a rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene.

Körösladányban, egy Bartók Béla úti családi ház melléképületéből, 2020. május 26-án 21 óra 45 perc körül két férfi ellopott egy keverőtárcsás mosógépet és egy centrifugát. A házban lakó nő észrevette, hogy idegenek vannak a háza udvarán, és azonnal hívta a rendőrséget. A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei a helyszínen elfogták a két férfit, előállították őket és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellenük.

Sarkadon, a Szalontai úton, 2020. május 26-án 11 óra 15 perc körül egy nő berúgta egy üres üzlethelyiség kirakatát. A nőt a rendőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság miatt eljárás indult ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bolgár kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamion alvázára kapaszkodott fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.