Békés megyében történt

2020. 06. 02., k - 09:20
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetbe vétel Szarvason, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Battonyán.

Békés megyében, 2020. június 1-jén személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. június 1-jén 12 óra 15 perc körül előállítottak egy öcsödi férfit, aki a gyanú szerint bántalmazta élettársát. A 20 éves férfi Szarvas külterületén többször megütötte, megrugdosta és egy késsel meg is fenyegette a 19 éves nőt. A férfit a rendőrkapitányság zaklatás és testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. A bántalmazott nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. június 1-jén 9 óra 45 perc körül Battonyán, a Fő utcában. Egy személygépkocsival közlekedő férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A rendőrök előállították, majd miután újabb légalkoholmérések is megerősítették az ittasság gyanúját, elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett közigazgatási bírság megfizetésére is kötelezték, mert nem használta a biztonsági övet.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Száguldott

Nem az időjárási és útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét az a fiatalember, aki egy úttestre kidőlt fának ütközött autójával a 37-es számú főúton.

 

Lezárt ügy: zebrán ütötte el

A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytatott büntetőeljárást egy hajdúszoboszlói férfival szemben.

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.