Békés megyében történt

2020. 08. 22., szo - 07:08
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Békéscsabán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében, 2020. augusztus 21-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2020. augusztus 21-én 13 óra 30 perc körül, Békéscsabán, a Mester utcában. Egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinál pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. A jármű vezetőjét a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrjárőrök büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett helyszíni bírság megfizetésére is kötelezték az 51 éves békéscsabai férfit, mert nem tartotta magánál a jogosítványát.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.