Békés megyében történt

2020. 09. 16., sze - 08:46
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset Kevermesen, lopás gyanúsítottjának elfogása Békésen, és rongálás miatt történt rendőri intézkedés Orosházán.

Kevermes külterületén 2020. szeptember 15-én, 16 óra 30 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és fának ütközött. Az autót vezető férfit, akinek nincs jogosítványa és a gyanú szerint ittasan vezetett, súlyos sérüléssel vitték kórházba a mentők.  

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2020. szeptember 15-én Békésen, a Kubikos utcából előállítottak egy férfit, mert korábban ellopott egy mobiltelefont egy mezőberényi szórakozóhelyről. A közel százezer forint értékű készüléket lefoglalták tőle és visszaadják a tulajdonosnak. A 24 éves békési férfi ellen lopás vétség elkövetése miatt eljárás indult.

Orosházán, az egyik sörözőben 2020. szeptember 15-én délután egy férfi hozzávágott a televízióhoz egy műanyag vizespalackot. A készülék tönkrement. A rendőrök a férfit előállították és az Orosházi Rendőrkapitányság rongálás miatt büntetőeljárást indított ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ismerősétől lopott

Az oroszlányi rendőrök néhány órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

 

Tragédia a 6-s főúton

Egy ember meghalt, amikor személyautó ütközött tehergépkocsival a főút Ercsi és Érd közötti szakaszán.