Békés megyében történt

2020. 10. 24., szo - 07:33
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset, őrizetbe vétel és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Békés külterületén, 2020. október 23-án 22 óra 30 perc körül szalagkorlátnak ütközött és felborult egy személygépkocsi. A járműben a vezetővel együtt hárman ültek, mindhárman könnyű sérülést szenvedtek.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2020. október 23-án őrizetbe vett egy pusztaottlakai férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Járásbíróság korábban egy évre eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök Pusztaottlakán, a Délbékési úton állították le és igazoltatták. A 32 éves férfit a rendőrkapitányság munkatársai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. október 23-án 10 óra 15 perc körül Telekgerendás külterületén. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A férfit előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol újabb két légalkoholmérés erősítette meg az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértőt tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.