Békés megyében történt

2020. 10. 31., szo - 08:23
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Balesetnél helyszíneltek Békésen, ittas járművezetés Gyulán és Gyomaendrődön, rongálás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Újkígyóson.

Békés külterületén 7 óra 15 perc körül összeütközött két személygépkocsi, az egyik autó vezetője könnyebben megsérült. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Békés megyében két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. október 30-án. Először 14 óra körül Gyulán, a Temesvári úton ellenőriztek egy gyulai segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit. Másfél órával később Gyomaendrődön, a Borostyán utcában állítottak meg egy gyomaendrődi nőt, aki autót vezetett. Mindkét járművezető alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt. A gyulai férfit a rendőrjárőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol a további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála. Büntetőfeljelentést tettek ellene, illetve helyszíni bírság megfizetésére kötelezték, mert kikapcsolt bukósisakkal közlekedett segédmotor-kerékpárjával. A gyomaendrődi nőt a rendőrök orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát, és vele szemben is büntetőeljárás indult.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2020. október 30-án 13 óra 45 perc körül előállítottak egy békéscsabai fiút, mert a gyanú szerint Újkígyóson, egy ház mögött, a körbekerítettlen területen leparkolt gépkocsik szélvédőjét betörte. A rendőrkapitányság rongálás elkövetésével gyanúsítja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Szatymaz közelében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.