Békés megyében történt

2020. 11. 30., h - 08:54
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Sarkadon és Orosházán balesetnél helyszíneltek, Battonyán bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2020. november 29-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Sarkadon, a Bihar utca és a Veress utca kereszteződésében 12 óra 15 perc körül egy motorkerékpárral közlekedő férfi azért, hogy elkerüljön egy ütközést, fékezett és elesett. A mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba. Orosházán, a Rákóczi út és a Thököly utca kereszteződésében 17 óra 15 perc körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A kerékpáros férfi, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett, könnyű sérülést szenvedett.

Battonyán, 2020. november 29-én 18 óra 45 perc körül ellenőriztek a rendőrök egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A gádorosi férfinél kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak. A gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el és a lefoglalt anyagot igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőri intézkedés a fővárosban

Az egyik internetes hírportál videóján látható intézkedés nem függ össze az ’56-os megemlékezéssel. A rendőrök azért bilincselték meg férfit, mert előzőleg megütött egy padon ülő másik embert.

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!