Békés megyében történt

2021. 06. 24., cs - 09:10
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Békéscsabán és Gyulán balesetnél helyszíneltek, Battonyán és Vésztőn ittas járművezetés gyanúja miatt, Gyomaendrődön körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2021. június 23-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Szabolcs utcában 7 óra 45 perc körül egy személygépkocsival közlekedő nő áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol összeütközött egy másik autóval. A balesetben hárman könnyebben megsérültek. A 61 éves békéscsabai nőnél a szonda alkoholfogyasztást jelzett, ezért a rendőrjárőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei az autót vezető nőt ittas járművezetés gyanúja miatt kihallgatták, a jogosítványát elvették. Gyulán, a Dob utca és a Szent László utca kereszteződésében 9 óra 30 perc körül egy autós elütött egy férfit és egy nőt, akik a gyalogos átkelőhelyen akartak átmenni. A balesetben az egyik gyalogos súlyosan, míg a másik könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés miatt intézkedtek a rendőrök 2021. június 23-án 11 óra után néhány perccel Battonyán, a Hunyadi utcában. Egy személygépkocsival közlekedő férfinál pozitív értéket mutatott a szonda és a további két légalkoholmérés is megerősítette azt, hogy ittasan közlekedett. A rendőrjárőrök a 73 éves battonyai férfi vezetői engedélyét elvették és büntetőfeljelentést tettek ellene. Ezután 18 óra 45 perc körül Vésztőn, a Mikszáth utcában állítottak meg a rendőrök szintén egy autóst.  A 49 éves vésztői férfinál is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív, ezért bevonták a jogosítványát. Ellene is büntetőfeljelentést tettek a rendőrjárőrök és az ő vezetői engedélyét is bevonták.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2021. június 23-án 22 óra 15 perc körül a lakásán elfogtak egy gyomaendrődi férfit, aki ellen orgazdaság miatt a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 41 éves férfit a nyomozók őrizetbe vették.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.